Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Share

Caroline Evee

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Caroline Evee

Caroline Evee

Zawód : Sekretarka
Liczba postów : 1

Caroline Evee Empty
PisanieTemat: Caroline Evee   Caroline Evee EmptyWto Lis 11, 2014 12:24 pm

Cel uświęca środki

Caroline

Evee

MIEJSCE ZAMIESZKANIA: Kapitol

ZATRUDNIENIE: Sekretarka

STAN CYWILNY: Panna

DATA URODZENIA: 05.04.2397

WZROST: 1,70

WAGA: 60

KOLOR OCZU: Błękitne/Szare

KOLOR WŁOSÓW: Jasny brąz

WIZERUNEK:Anahi Portilla

INNE KONTA: Diamond Lloyd

KONTAKT: 37931030

BIOGRAFIA

Dawno, dawno temu... Dobra, bez przesady. Nie jestem przecież aż taka stara, ale fakt faktem, od moich narodzin, zdążyło się wiele wydarzyć w Panem.  Urodziłam się piąta, a niedługo po mnie, na świat zawitało jeszcze dwóch potomków Evee. W domu nigdy nie było nudno, zawsze było coś do roboty. Ciągle panowało zamieszanie, ale radziliśmy sobie. To był ubogi, ale radosny dom. Powstanie jednak zniszczyło wszystko. Moi starsi bracia musieli walczyć, dwóch z nich nigdy nie wrócił do domu. Chyba wszyscy wtedy raz na zawsze zraziliśmy się do dystryktów. Po śmierci braci nie załamałam się i postanowiłam walczyć o swoje marzenia. Nie przyszło to łatwo, ale co tu dużo mówić - do najgłupszych nie należałam. Uczyłam się, pracowałam, walczyłam o przebicie się do lepszego świata. Chciałam bogactwa, luksusu. Nie ważne, czy to próżne. To było po prostu moje pragnienie i przyznaje się do tego otwarcie. W końcu zdobyłam upragnioną pracę, zostałam sekretarką. Nie byle jaką, co to to nie! Zostałam sekretarką samego prezydenta. Jaka dziewczyna, nie wykorzystałaby takiej okazji, gdyby wiedziała, ze ma do tego warunki? Musiałaby być głupia, a ja taka nie byłam. Postanowiłam go uwieść i okazało się, że to nawet nie takie trudne. Chyba z czasem się zakochałam. Nie musiałam o tym wspominać, ale czemu mielibyście uważać, że jestem bez serca? Zaczęło mi zależeć. Może i żona byłaby większą przeszkodą, gdyby postała się o to, żeby się mnie pozbyć, ale jej to widocznie nie przeszkadzało. Zabrała naszego syna i zaczęła wychowywać go jak swojego. To trochę zabolało, ale wiedziałam, że jest w dobrych rękach. Czasami go również widywałam, więc mogło być gorzej. Plusy bycia kochanką prezydenta? Całe mnóstwo. Na czele z tym, że znam wiele jego sekretów. Więcej, niż komukolwiek mogłoby się wydawać.

CHARAKTER

- Pewna siebie
- Energiczna,
- Bywa złośliwa
- Potrafi być zmysłowa i seksowna
- Uparta
- Waleczna
- Nigdy się nie poddaje
- Nie śmieje się przy byli kim, ale kiedy ktoś jest bliski, okazuje się strasznie - Radosna
- Zmienna
- Opanowana, nie robi awantur bez powodu
- Czasami zarozumiała
- Chociaż wydaje się silna i stabilna, zdarzają jej się momenty zupełnej niezdarności
- Potrafi być bardzo przekonywująca, świetnie kłamie

RODZINA

Ma świetne relacje z rodziną! Dogaduje się z rodzeństwem, często odwiedza rodziców, pomaga im. Bardzo tęskni za swoimi braćmi. Za swoją rodzinę oddałaby życie.

CIEKAWOSTKI

♦ Lepsze danie niż pizza? Nie sądzę
♦ Pisze czasem wiersze, ale to jej wielki sekret
♦ Codziennie rano patrzy przez okno z kubkiem kawy
♦ Śpiewa pod prysznicem
♦ Nie wstydzi się swojej nagości, nigdy, gdyby ktoś jej rzucił wyzwanie, czy wyjdzie nago na ulice - bez problemu
♦ Potrafi pracować fizycznie
♦ Ma tatuaż na plecach
♦ Świetnie masuje
♦ Gra na pianinie
♦ Prowadzi pamiętnik - kolejny sekret!
♦ Kiedyś chciała zostać aktorką
♦ Mimo tego, że jest wielbicielką pizzy, ma świetny zmysł kulinarny, nawet jeżeli chodzi o wykwintniejsze dania
♦ Chyba  jedyna osoba, która potrafi szczerze rozbawić Snowa, poza jego synem i ewentualnie żoną
♦ Odwiedza swoje rodzeństwo przynajmniej raz w tygodniu
♦ Nie farbuje włosów i nigdy, przenigdy tego nie zrobi
♦ Boi się pająków. Wiem, że sporo tych sekretów, ale oficjalnie, to ona się niczego nie boi!

© Yumi
Powrót do góry Go down
Główny Mistrz Gry

Główny Mistrz Gry

Zawód : Pajacyk
Liczba postów : 138

Caroline Evee Empty
PisanieTemat: Re: Caroline Evee   Caroline Evee EmptyWto Lis 11, 2014 1:41 pm

AKCEPTACJA

Dziękujemy za rejestrację na forum oraz dołączenia do gry.
Twoja Karta Postaci jest zaakceptowana.
Teraz możesz pisać w fabule, założyć temat RELACJIDZIENNIKARETROSPEKCJI
oraz KOMUNIKACJI.

Pamiętaj też o uzupełnieniu pól profilu!
W razie pytań pisz do ADMINISTRACJI.

Szczęśliwych głodowych igrzysk i niech los zawsze wam sprzyja!

Powrót do góry Go down

Caroline Evee

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: POSTACIOWO :: Karty Postaci :: Kapitol-